Tips till en bra webbdesign – allt för företaget

Tips, Webbdesign

När man bygger sin första sajt

Något som blir allt vanligare och faktiskt enklare är att skapa sin egna webbsida. När man bygger sin första sajt så är det så klart spännande att få upp den och man kanske inte tänker så mycket på design och hur den kommer att se ut.

Fördelarna med en sajt är att den går alltid att förbättra. Det finns så klart en hel del saker att tänka på när man skapar sin sajt. Då det kanske är din första sajt som du bygger så gör den inte allt för avancerad. Se till att du kan hantera det som du gör och även att andra kan gå in och lägga till saker och artiklar. WordPress som denna sajt är byggd i är väldigt enkel. Om du arbetar i programmet Word så kommer du att känna igen dig.

Se till att du har unika texter på din sajt och att du följer den standard som idag är brukligt online. Stavfel och annat bör ordnas upp och se även till att de bilder du lägger upp antingen är dina egna eller har rättighet att använda de online. Som vi skrev tidigare så går allt att ändra och även om du försöker att få allt rätt till en början så går det alltid att förändra om man så önskar.

Comments are disabled.